Linkblog

Friss topikok

  • attilakristo_: Nagyon sok rossz példa van sajna, és nagyon egyetértek a poszt tartalmával/következtetéseivel :) (2013.03.10. 15:57) Kreatív, kreatív háttér nélkül
  • euro_állás: Örök visszatérő vitatéma. És a szórólapozás még mindig "él és virul", egyszerűen megkérdőjelezhete... (2012.01.13. 15:38) Szórólap vs. Google Adwords
  • Rung András: jó, megnézem a vaterát, azt már úgyis vizsgálgattam korábban:) Hát igen az origónál a beharangozá... (2009.01.13. 11:11) Fejlemény az árukeresők vizén - Arukereso.hu és az Origo Zrt.
  • kozma László: Tisztelt Szűcs Atilla Úr Szeretnénk weblapunkat a yandex és rambler oldalakra regisztráltatni a k... (2008.11.30. 10:31) Yandex vs. Google
  • Szűcs Attila: Természetesen, de már ment mailben is a válasz :) (2008.09.08. 22:55) Aranyos márketing

Szűcs Attila blogja

Vélemények tőlem másnak, nagyvilágnak

Napi megjegyzés

Én csak próbálok rájönni merre van a kitaposott ösvény

Szűcs Attila

Szűcs Attila

Clicky

Hirdetéses

Címkék

adsense (1) adwords (2) általános (1) analytics (4) aport (1) árukereső (3) banner (3) blog (2) brand (1) bulvár (1) cseh (1) design (2) ecommerce (5) első (1) first (1) google (9) hatékonyság (3) honlap (3) index (2) microsoft (1) msn (1) origo (1) orosz (1) politika (1) rambler (1) reklám (1) rtl (1) seo (2) sziget (1) szórólap (1) újság (1) usability (1) webshop (3) wembester (1) yahoo (1) yandex (3) youtube (1) Címkefelhő

Yandex suli

2007.07.30. 11:08 Szűcs Attila

A keleti kereső óriás Yandex elindítja esti iskoláját, amelyen saját képzésű szakembereket nevel majd.

Az oktatás ingyenes, mindössze egy űrlapot kell kitölteni, amellyel tesztelik a megfelelő alapvető tudásait a jövőbeli hallgatóknak. Kevésbbé szakmai a "teszt", sokkal inkább a személyes tapasztalatokra helyezik a hangsúlyt, egyéb tevékenységekre. A sikeres elbírálást követően 80 szerencsés hallgató kezdheti el a kúrzust. Fontos ez Yandex számára, hiszen az ő profiljához igazítja/oktatja az embereket, így a speciális szolgáltatásaiban is alkalmas emberek foglalnak majd helyet.

Amerikában a Google és Microsoft folyamatosan jár-kel a nívós egyetemeken toborozni a legjobb hallgatókat, ezzel is építve a következő évek minőségi utánpótlását.

Amiért ezt most megemlítem az a hazai helyzet. Azon kívül, hogy - tudomásom szerint - egyik felsőoktatási intézményben sem szerezhetjük meg alapokat az online vagy keresőmarketinggel kapcsolatban.

Több kapcsolatra lenne szükség a cégek és a felsőoktatási intézmények között, hogy esetleg a hallgató a specializálódásakor már az adott cégnek tanuljon és ne általánosan(semmit nem nyújtó) a "szakmáról". Így talán nem lenne a jelenlegihez hasonló munkanélküliség a pályakezdő diplomásoknál.

Szólj hozzá!

Címkék: google yandex

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsattila.blog.hu/api/trackback/id/tr30128102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása